Nestlés bloggersättning

På förekommen anledning vill jag bara framhålla att jag har skrivit ett obegripligt festligt, spirituellt och välformulerat inlägg om bokmässan, men tyvärr sitter det fast inuti min mp3spelare som är för fet för att kunna tvingas in i USBspringan på den mac där dessa vanmäktiga rader knackas ner (den är m a o helt bokstavligt för fet för ett fuck). Jag hatar macar — den smäckra och minimalistiska designen tillät väl inte ett USButtag till (alla sitter diskret dolda på baksidan och är upptagna av tangentbord, etc., så om jag drar ur tillräckligt många sladdar för att kunna få plats för mp3spelaren så har jag å andra sidan ingen mus och inget tangentbord att öppna den med).

Återstår alltså att krysta fram en beklämmande ersatzprodukt. Jag hade kunnat vänta, men på bokmässan möttes jag av klungor av bloggbesökare — beväpnade med rostiga hötjugor och fräsande tjärfacklor — som muttrade hotfullt om att det var länge sedan jag uppdaterade.

Saken är den att jag har varit sjuk, mycket sjuk, för att citera Caligula i Hets. Sedan har jag bott i en kolonistuga (helt internetfri). Sedan har det varit bokmässa. Allt detta har hindrat mig från att publicera mina inköpslistor och scanna in mitt navelludd med sedvanlig energi. Jag ska försöka hitta på ett bättre sätt att transportera materialet till nästa gång jag träffar den här köksassistentvita, mother of an Ipod-mojängen nästa gång. Då får ni ta del av mina intryck av bokmässan. Don’t hold your breath.

Annonser

4 svar to “Nestlés bloggersättning”

 1. Charlotte Says:

  Skönt att du är tillbaka!

 2. jacobsteel Says:

  yo! gnällis! hade den macen inte ett USB-uttag på sidan av tangentbordet då?

 3. Porky (mellan) Says:

  Tack för senast och hoppas du snart mår bättre.

 4. David Says:

  Charlotte och Porky: Tack, tack — och hostan börjar ge med sig.

  Stål-Jakob: Ja, men eftersom tangentbordet anser att det är en hubb så räcker inte strömstyrkan till för att driva MP3spelaren — som vi sa till varandra på telefon igår, men varför undanhålla den bloggläsande publiken något så ointressant?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: