Dagens drömfragment — Prinsessan i hoppborgen …

… är alldeles ovanligt fragmentariskt. Jag diskuterar sagan Prinsessan på ärten med någon och presenterar en egen ny version: Prinsessan i hoppborgen. Vi ser sagoprinsessan stiga in i hoppborgen och klaga över att det ligger en ärta under den.

Tidigare i samma dröm diskuterade jag serieförlaget Semics annonsformgivning under sent sjuttiotal, tidigt åttiotal med en annan ansiktslös röst. ”Vit text på svart botten. All denna Helvetica.” Samtidigt såg jag en sån där färdigtryckt pärm från ca 1980 som man skulle ha sina Fantomentidningar i.

Annonser

Ett svar to “Dagens drömfragment — Prinsessan i hoppborgen …”

  1. jlindengren Says:

    Jag, å min sida, drömde i natt att jag träffade dig, David, i Slottsskogen. Du hade skaffat dig en pitbullterrier som du var ute och rastade. Du hade även huvudnyckeln till en stor skola (eller annan institution) genom vilken vi skulle ta en genväg. Hela tiden ifrågasatte jag det kloka i att du hade skaffat en dylik hund, men du argumenterade emot ganska övertygande.
    Inne i skolan visade det sig att vi var tvungna att pressa oss igenom en bergsskreva för att kunna gå igenom korridoren bakom denna. Du krånglade dig igenom galant, men jag blev stående och tvekade. När jag beslutat mig för att prova vaknade jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: